Friday, 17 January 2014

Ketua Pemuda UMNO Perak Bersama Pemuda UMNO Bahagian Gerik @hairul_own

Malam tadi jam 10.00 malam bertempat di Pusat Khidmat Pembangunan DUN Pengkalan Hulu, Pengkalan Hulu, Perak, Ketua Pemuda UMNO Negeri Perak berbesar hati utk bersama-sama dengan Barisan Jawatankuasa Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Gerik dlm sessi ramah mesra. Sebelum program tersebut, Saudara Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Perak iaitu Saudara Hairul Anwar Mohamed Noor telah bersama di dalam majlis bacaan Yassin di Rumah ADUN Pengkalan Hulu, YB Haji Aznel Bin Haji Ibrahim.

Program bersama Pemuda UMNO Bahagian Gerik ini merupakan antara langkah-langkah awal Ketua Pemuda UMNO Negeri Perak dalam mendekati golongan muda di dalam usaha untuk menarok semula golongan tersebut bersama UMNO dan Barisan Nasional. Selain itu, perjumpaan ini juga untuk mendengar secara gerus permasalahan Pemuda UMNO diperingkat akar umbi.

Tahniah Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Perak.

Moh Kita Kelaut

1 comment:

 1. Kepada setia-usaha Datuk Seri Tengku Adnan bin Tengku Mansor (UMNO) Ketua Parti gerakan Mah Siew Keong, Ketua MIC Datuk Seri G. Palanivel, Ketua PPP Datuk T. Murugiah dan peminpin-peminpin komponen.

  Kami YIP KUM FOOK Ketua MCA Gombak, YIP JIUN HANN pemuda MCA Gombak dan Jayanthi Devi Balaguru ketua Gerakan Segambut (CHIA OOI SUN & CO.) Advocates & Solicitors 48-1 1st Floor, Jalan Brunei Utara Off Changkat Thambi Dollah, Pudu 55100 Kuala lumpur, dengan hormatnya disini harap semua parti komponen BN menyokong seruan bekas menteri penerangan Zain Nuddin menjemput bekas Perdana menteri DR. Mahathir bin Mohamad ke Putera Jaya menolong Kerajaan mentadbir Negara.

  Kerana berbanding dari segi ekonomi, keselamatan, pembangunan dan lain-lain dengan jelasnya bekas perdana menteri Dr. Mahathir bin Mohamad lebih berkaliber dan berpengalaman mentadbir Malaysia dengan sepurna.

  Sekian dimaklumkan. Terima Kasih

  YIP KUM FOOK & ASSOCIATES
  NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR
  JALAN 53, DESA JAYA KEPONG
  52100 KUALA LUMPUR

  ReplyDelete