Thursday, 14 March 2013

PANAS !!! Dah Terbongkar Dalang Serangan Lahad Datu !!!


Yeaahhhhaaaaa...... Udah terbongkar sekarang siapa yang jadi dalang kepada serangan SULU di Lahad Datu.... Kepimpinan Pembangkang dah keluar belang mereka bilamana kenyataan di SINI bagitahu yang mereka akan memanggil "Puteri SULU" datang ke SABAH untuk membincangkan penyelasaian Krisis LAHAT DATU .... Kenapa mesti di SABAH ??? Kenapa bukan di tempat berkecuali yang lain...???

Inilah permainan Pembangkang... Mula-mula rancang untuk minta geng-geng SULU di Filipina masuk ke Lahad Datu sebab diaorang tahu itu pintu keluar masuk yang senang nak diceroboh.... Lepas tu buat pemberontakan.... Lepas tu buat tuduhan Konspirasi UMNO supaya rakyat marah... Lepas itu buat kenyataan yang Kerajaan Malaysia Lembab ambil tindakan.... Tuduh lembap sebabkan Anggota Keselamatan Maut... Siapa Pembangkang nie nak buat keputusan dengan Geng SULU untuk Malaysia... Tak payah nak cerita kisah lama... Cerita sekarang dah berpuluh tahun takder sapa pun nak bising... Keturunan Sulu di Lahad Datu pun dah happy duk kat Malaysia, kenapa sekarang baru nak tuntut segala bagai.... Sebab nak burukkan imej kerajaan sekarang supaya senang nak menang PRU 13 ???

Percayalah, jika pembangkang yang menang, nescaya orang-orang Sabah akan hilang kemudahan dan keistimewaan di Sabah sebab Geng SULU ini pasti akan tuntut janji yang dibuat... Bila Janji tak Ditunaikan, maka akan beperang la Orang-orang SABAH dan keamanan hilang terus di Muka Bumi Sabah....

Inikah yang Rakyat Sabah inginkan????... Jangan diikut manusia yang TAMAK kuasa kelak akan merana....

Pilih la Parti yang dapat memastikan Keamanan dan Kemudahan serta bantuan kepada Rakyat...


UNDILAH BARISAN NASIONAL


No comments:

Post a Comment